Пошуковий запит: (<.>A=Бандуренко Г$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
|
1. |
Пічкур Т. Стан українського ринку м’яса і м’ясопродуктів [Електронний ресурс] / Т. Пічкур, Г. Бандуренко, Д. Засєкін // Товари і ринки. - 2011. - № 2. - С. 46-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2011_2_7
|
2. |
Малежик І. Ф. Дослідження процесу НВЧ-сушіння морквяних вичавок при одержанні каротиновмісного збагачувача [Електронний ресурс] / І. Ф. Малежик, О. С. Бессараб, Г. М. Бандуренко, Т. М. Левківська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 45(2). - С. 51-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_45(2)__13
|
3. |
Малежик І. Ф. Дослідження процесу сушіння морквяних вичавок при одержанні сухої каротиновмісної добавки [Електронний ресурс] / І. Ф. Малежик, О. С. Бессараб, Г. М. Бандуренко, Т. М. Левківська // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2014. - Вип. 152. - С. 150-156. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2014_152_23
|
4. |
Малежик І. Ф. Інноваційні рішення в технології сушіння картоплі [Електронний ресурс] / І. Ф. Малежик, Г. М. Бандуренко, М. Г. Писарєв, Т. Г. Мисюра // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 2. - С. 203-210. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_2_28 Проаналізовано хімічний склад і технологічні характеристики сучасних сортів картоплі, вибрано сорти, хімічний склад і технологічні особливості яких можуть забезпечити найкращі якісні показники готового продукту під час сушіння. Удосконалено технологію сушіння картоплі, запропоновано способи її інтенсифікації. Одержано математичну залежність для розрахунку процесу сушіння картоплі.
|
5. |
Бандуренко Г. М. Комплексна ресурсозберігаюча переробка моркви з отриманням поліфункціональних харчових добавок [Електронний ресурс] / Г. М. Бандуренко, Т. М. Левківська, А. Т. Безусов // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 37. - С. 211-214. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_37_53
|
6. |
Малежик І. Ф. Нові технології виробництва напівфабрикатів з картоплі [Електронний ресурс] / І. Ф. Малежик, Г. М. Бандуренко, І. В. Дубковецький, М. Г. Писарєв // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. Серія : Технічні науки. - 2015. - Вип. 1(2). - С. 81-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpvnutn_2015_1(2)__17
|
7. |
Бессараб О. С. Розроблення технології сушеного напівфабрикату з молодої картоплі [Електронний ресурс] / О. С. Бессараб, М. Г. Писарєв, Г. М. Бандуренко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 6. - С. 207-212. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_6_26 Ефективним методом консервування харчових продуктів на сьогодні є сушіння. В той же час цей метод є і найдорожчим, тому головне завдання процесу сушіння - досягти найвищої якості при мінімальних витратах енергії. Представлено результати розроблення технології нового напівфабрикату з картоплі. Визначено органолептичні і фізико-хімічні показники якості, хімічний склад, харчова цінність готового продукту і раціональні режими з метою одержання продукції високої якості. Обгрунтовано й досліджено вплив попереднього оброблення картоплі на зміни хімічного складу та якісні показники напівфабрикатів. Удосконалено технологіюсушіння картоплі, запропоновано способи її інтенсифікації. Ця технологія запропоновано до впровадження.
|
8. |
Прісс О. П. Вплив теплової обробки біологічно активними речовинами на інтенсивність дихання томатів впродовж зберігання [Електронний ресурс] / О. П. Прісс, Г. М. Бандуренко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 89-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_16 Досліджено вплив теплової обробки біологічно активними речовинами (БАР) бактерицидно антиоксидантної дії на інтенсивність і субстрати дихання томатів впродовж зберігання. Встановлено, що сумісний вплив теплової обробки та БАР надає можливість відсунути настання клімактеричного підйому дихання томатів на 15 діб і знизити його рівень на 8 - 9 % відносно контрольних варіантів, що надає можливість сповільнити темпи витрачання сухих речовин, розчинних сахаридів і титрованих кислот.
|
9. |
Бандуренко Г. М. Получение новых видов полуфабрикатов из картофеля с низким гликемическим индексом [Електронний ресурс] / Г. М. Бандуренко, М. Г. Писарев, П. М. Карповец, Л. И. Григорьева // Проблемы старения и долголетия. - 2016. - Т. 25, № 2. - С. 305-309. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/PSD_2016_25_2_16
|
10. |
Малежик І. Ф. Використання харчових добавок на оснгві моркви у харчовій промисловості [Електронний ресурс] / І. Ф. Малежик, О. С. Бессараб, Г. М. Бандуренко, Т. М. Левківська // Проблемы старения и долголетия. - 2016. - Т. 25, № 2. - С. 318-323. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/PSD_2016_25_2_18
|
11. |
Прісс О. П. Вплив теплової обробки біологічно активними речовинами на інтенсивність дихання перцю впродовж зберігання [Електронний ресурс] / О. П. Прісс, Г. М. Бандуренко // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2015. - № 62. - С. 144-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2015_62_26 Досліджено вплив теплової обробки біологічно активними речовинами (БАР) бактерицидно антиоксидантної дії на інтенсивність і субстрати дихання томатів впродовж зберігання. Встановлено, що сумісний вплив теплової обробки та БАР надає можливість відсунути настання клімактеричного підйому дихання томатів на 15 діб і знизити його рівень на 8 - 9 % відносно контрольних варіантів, що надає можливість сповільнити темпи витрачання сухих речовин, розчинних сахаридів і титрованих кислот.
|
12. |
Бандуренко Г. М. Дослідження процесу вимивання крохмалю з картоплі у технології функціональних картоплепродуктів [Електронний ресурс] / Г. М. Бандуренко, М. Г. Писарєв // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 115-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_15
|
13. |
Краєвська С. П. Оцінювання якості білка насіння льону методом DIAAS [Електронний ресурс] / С. П. Краєвська, Н. О. Стеценко, Г. М. Бандуренко // Зернові продукти і комбікорми. - 2018. - Т. 18, № 3. - С. 10-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2018_18_3_3
|