Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (3)Реферативна база даних (5)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Бандуренко Г$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 13
Представлено документи з 1 до 13
1.

Пічкур Т. 
Стан українського ринку м’яса і м’ясопродуктів [Електронний ресурс] / Т. Пічкур, Г. Бандуренко, Д. Засєкін // Товари і ринки. - 2011. - № 2. - С. 46-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tovary_2011_2_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.219 Mb    Зміст випуску     Цитування
2.

Малежик І. Ф. 
Дослідження процесу НВЧ-сушіння морквяних вичавок при одержанні каротиновмісного збагачувача [Електронний ресурс] / І. Ф. Малежик, О. С. Бессараб, Г. М. Бандуренко, Т. М. Левківська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2014. - Вип. 45(2). - С. 51-55. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2014_45(2)__13
Попередній перегляд:   Завантажити - 748.923 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Малежик І. Ф. 
Дослідження процесу сушіння морквяних вичавок при одержанні сухої каротиновмісної добавки [Електронний ресурс] / І. Ф. Малежик, О. С. Бессараб, Г. М. Бандуренко, Т. М. Левківська // Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка. - 2014. - Вип. 152. - С. 150-156. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtusg_2014_152_23
Попередній перегляд:   Завантажити - 333.099 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Малежик І. Ф. 
Інноваційні рішення в технології сушіння картоплі [Електронний ресурс] / І. Ф. Малежик, Г. М. Бандуренко, М. Г. Писарєв, Т. Г. Мисюра // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2015. - Т. 21, № 2. - С. 203-210. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2015_21_2_28
Проаналізовано хімічний склад і технологічні характеристики сучасних сортів картоплі, вибрано сорти, хімічний склад і технологічні особливості яких можуть забезпечити найкращі якісні показники готового продукту під час сушіння. Удосконалено технологію сушіння картоплі, запропоновано способи її інтенсифікації. Одержано математичну залежність для розрахунку процесу сушіння картоплі.
Попередній перегляд:   Завантажити - 403.555 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
5.

Бандуренко Г. М. 
Комплексна ресурсозберігаюча переробка моркви з отриманням поліфункціональних харчових добавок [Електронний ресурс] / Г. М. Бандуренко, Т. М. Левківська, А. Т. Безусов // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2010. - Вип. 37. - С. 211-214. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2010_37_53
Попередній перегляд:   Завантажити - 302.59 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Малежик І. Ф. 
Нові технології виробництва напівфабрикатів з картоплі [Електронний ресурс] / І. Ф. Малежик, Г. М. Бандуренко, І. В. Дубковецький, М. Г. Писарєв // Збірник наукових праць Вінницького національного аграрного університету. Серія : Технічні науки. - 2015. - Вип. 1(2). - С. 81-88. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/znpvnutn_2015_1(2)__17
Попередній перегляд:   Завантажити - 521.652 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Бессараб О. С. 
Розроблення технології сушеного напівфабрикату з молодої картоплі [Електронний ресурс] / О. С. Бессараб, М. Г. Писарєв, Г. М. Бандуренко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - 2017. - Т. 23, № 6. - С. 207-212. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Npnukht_2017_23_6_26
Ефективним методом консервування харчових продуктів на сьогодні є сушіння. В той же час цей метод є і найдорожчим, тому головне завдання процесу сушіння - досягти найвищої якості при мінімальних витратах енергії. Представлено результати розроблення технології нового напівфабрикату з картоплі. Визначено органолептичні і фізико-хімічні показники якості, хімічний склад, харчова цінність готового продукту і раціональні режими з метою одержання продукції високої якості. Обгрунтовано й досліджено вплив попереднього оброблення картоплі на зміни хімічного складу та якісні показники напівфабрикатів. Удосконалено технологіюсушіння картоплі, запропоновано способи її інтенсифікації. Ця технологія запропоновано до впровадження.
Попередній перегляд:   Завантажити - 353.74 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
8.

Прісс О. П. 
Вплив теплової обробки біологічно активними речовинами на інтенсивність дихання томатів впродовж зберігання [Електронний ресурс] / О. П. Прісс, Г. М. Бандуренко // Праці Таврійського державного агротехнологічного університету. Технічні науки. - 2016. - Вип. 16, т. 1. - С. 89-98. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Ptdau_2016_16_1_16
Досліджено вплив теплової обробки біологічно активними речовинами (БАР) бактерицидно антиоксидантної дії на інтенсивність і субстрати дихання томатів впродовж зберігання. Встановлено, що сумісний вплив теплової обробки та БАР надає можливість відсунути настання клімактеричного підйому дихання томатів на 15 діб і знизити його рівень на 8 - 9 % відносно контрольних варіантів, що надає можливість сповільнити темпи витрачання сухих речовин, розчинних сахаридів і титрованих кислот.
Попередній перегляд:   Завантажити - 531.715 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
9.

Бандуренко Г. М. 
Получение новых видов полуфабрикатов из картофеля с низким гликемическим индексом [Електронний ресурс] / Г. М. Бандуренко, М. Г. Писарев, П. М. Карповец, Л. И. Григорьева // Проблемы старения и долголетия. - 2016. - Т. 25, № 2. - С. 305-309. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/PSD_2016_25_2_16
Попередній перегляд:   Завантажити - 243.478 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Малежик І. Ф. 
Використання харчових добавок на оснгві моркви у харчовій промисловості [Електронний ресурс] / І. Ф. Малежик, О. С. Бессараб, Г. М. Бандуренко, Т. М. Левківська // Проблемы старения и долголетия. - 2016. - Т. 25, № 2. - С. 318-323. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/PSD_2016_25_2_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 183.49 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Прісс О. П. 
Вплив теплової обробки біологічно активними речовинами на інтенсивність дихання перцю впродовж зберігання [Електронний ресурс] / О. П. Прісс, Г. М. Бандуренко // Вісник Національного технічного університету "Харківський політехнічний інститут". Серія : Нові рішення в сучасних технологіях. - 2015. - № 62. - С. 144-149. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vcpinrct_2015_62_26
Досліджено вплив теплової обробки біологічно активними речовинами (БАР) бактерицидно антиоксидантної дії на інтенсивність і субстрати дихання томатів впродовж зберігання. Встановлено, що сумісний вплив теплової обробки та БАР надає можливість відсунути настання клімактеричного підйому дихання томатів на 15 діб і знизити його рівень на 8 - 9 % відносно контрольних варіантів, що надає можливість сповільнити темпи витрачання сухих речовин, розчинних сахаридів і титрованих кислот.
Попередній перегляд:   Завантажити - 490.943 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
12.

Бандуренко Г. М. 
Дослідження процесу вимивання крохмалю з картоплі у технології функціональних картоплепродуктів [Електронний ресурс] / Г. М. Бандуренко, М. Г. Писарєв // Продовольчі ресурси. - 2017. - № 9. - С. 115-119. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/pr_2017_9_15
Попередній перегляд:   Завантажити - 400.963 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Краєвська С. П. 
Оцінювання якості білка насіння льону методом DIAAS [Електронний ресурс] / С. П. Краєвська, Н. О. Стеценко, Г. М. Бандуренко // Зернові продукти і комбікорми. - 2018. - Т. 18, № 3. - С. 10-15. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Zpik_2018_18_3_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.145 Mb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського